Wednesday, 22 June 2011

Tabung Ayam Penuh!!

Assalammualaikum n slamat sejahtera smua, hari ni aku share 1 benda kat korang. Kalau korang berminat n nak jadik mcm aku, or lebih baik dr aku, teruskan membaca ye. Kalu rasa x berminat silalah mengkelik [X] di atas.hehehe.

Ok..kesahnya mcm ni, bbrp minggu lps aku ade join satu program yg khabarnya boleh dapat duit.hua3..aku ni plak kalau pasal duit mmg cepat je nak tau. Ade org kenalkan kat aku, die cakap die dpt la jugak 2 3 rat seminggu. "pergh!! itu sudah bagos", jeritku dalam hati..ye la, kalau ikut ape yg die gtau, die wat part tym jek. ek eleh, smua iklan ade ckp mcm tu kan, 'keje 2 3 jam sehari, mencecah 5 angka sebulan!'. selalu dgr kan ayat mcm tu.pfffttt..opah aku pun x caye kalu mcm gitu. tp bile member aku ckp dpt 2 3 rat seminggu, mcm bole pecaya la sket kan.logik la. kalau rajin lg banyak dapat.

Long story short, aku pon daftar sebagai ahli..opppss, ahli free je, tgk2 dulu, kalu berkenan baru la jd ahli eksklusif. Ambik masa gak aku nak jdk ahli eksklusif ni, kaji selidik dulu, halal ke haram ke, menyalahi undang2 ke x..takut gak aku benda ni MLM. MLM ni kan haram. aku tanak la mkn duit haram. Ok dah yakin, aku pon officially menjadi ahli eksklusif. Aku pun bukan la terdesak sgt nak duit nak extra ni, aku bujang lagi, keje pun Alhamdullillah, dpt keje kompeni besar. Bukan aku nak berlagak, gaji aku kat kompeni ni mungkin same dgn gaji engineer kompeni lain yg dah keje 5-6 taun. Aku join pun sbb mmg aku suke business as long as ia halal. Kepuasan die lain, banding dgn mkn gaji. Byk usaha kite, byk lah yg kite dpt!

Mula2 tu berkobar2 tau nak stat. Tup2 minggu tu aku kena keje luar plak..adoiyaii..sah2 tmpt tu xde tenet, tgh2 laut..kalu ade pun satelite punya la..Sempat la buat kejap, hehehe..balik2 aku bukak tenet, alhamdulillah, ade gak hasil..walau x byk, tp cukup menggembirakan..cewaaah!

Yang join program ni plak, ramai ye..smua peringkat usia ade, tak kira status, profession.. baru2 ni, ade budak form 2 yg join, minggu pertama die dah dpt RM450. budak lg tu...

So aku menjemput korang utk join KELAB JUTAWAN (no pendaftaran 002046530-W), syarikat ini berdaftar ye adik2, x yah nak risau ditipu..len kali aku citer lg perkembangan terbaru. dan aku akan bincangkan mengenai perniagaan ni.

Untuk daftar jadi ahli percuma klik je SINI ok atau boleh jugak klik banner kelip2 kat atas tu..kalau ade benda nak tanye ke korang bole email ke blind.well05@gmail.com. Saya sedia membantu anda.ahak2

No comments: